Weer estafette coaches / trainers op BZK

Geplaatst op 30 april 2012 door Kees Verhulst

 Vorig jaar zijn er tijdens de Brabantse Zomer Kampioenschappen voor het eerst de trainers en coaches van verenigingen in een estafettemix uitgekomen om te strijden voor het TYR Wisselbokaal. De trainers en coaches staan het hele jaar hun zwemmers bij maar wel vanaf de kant. Om te kijken hoe deze “stuurlui aan de wal” het “in het water” doen hebben we wederom 2 estafettes (BM) voor de trainers coaches . Kringsponsor TYR stelt een wisselbeker beschikbaar.

 

                     "de TYR wisselbeker".

Wat houdt dit in:

1.            Alle ingeschreven verenigingen kunnen deelnemen aan dit spektakel stuk.(we gaan er ook vanuit dat jullie allemaal meedoen.) Niet alle leden van het estafetteteam hoeven van 1 vereniging te komen. Je mag ook los je belangstelling aangeven en dan delen wij je in bij anderen die ook geen compleet team vormen

2.    Deelname is kosteloos

3.    4 trainers nemen per vereniging deel, geen actieve zwemmer!.

4.    de 4 x 50 meter wisselslag en de 4 x 50 meter vrije slag zijn onderdeel van  

 

Programma.

Wordt het eerste weekend, vóór de estafette van de zwemmers gezwommen. Zaterdag 12 mei 4x50 wisselslag en zondag 13 mei de 4x50m vrije slag.

5.            Dames en heren mogen door elkaar, startnummer niet noodzakelijk.

6.            Beide tijden worden bij elkaar geteld. De winnaar wordt tijdens de laatste prijsuitreiking bekent gemaakt.

7.            Prijs wordt beschikbaar gesteld door TYR Benelux, en wordt ieder jaar weer gebruikt. Geen eigendomsrecht mogelijk.

8.            Zwemmers worden voor 1 keer coaches en moedigen aan.

 

Aanmelden kan tot en met dinsdag 5 mei 20.00 uur door middel van een losse mail aan bkinschrijvingen@knzbkringbrabant.nl

Terug naar nieuwsoverzicht