Dianne Aanraad lid van verdienste KNZB kring Brabant

Geplaatst op 15 juni 2012 door Kees Verhulst

In de jaarlijkse TC vergadering die op dinsdag 12 juni was in Tilburg is stilgestaan bij het afscheid van Dianne Aanraad als lid van de KZC.

De heer Wim Breedveld  penningmeester en interim voorzitter van de KNZB Kring Brabant, geeft aan dat de KNZB alleen maar kan bestaan als al die vrijwilligers hun werk doen. Aan de ene kant zie je de verdere professionalisering maar aan de andere zijde blijft er veel te doen op locaal niveau.

Foto: Martin de Wildt

Breedveld wil van de gelegenheid gebruik maken om 1 vrijwilliger in het bijzonder in het zonnetje te zetten.

Na 16 jaar dagelijks bezig geweest te zijn met kringactiviteiten stopt Dianne Aanraad. En dat zal de KNZB missen.

        competitieopzet, meerkingen-ontmoeting, alle standen en tijden bijhouden (Je kon Dianne bellen en die wist de pr’s van bijna alle Brabantse zwemmers). Ook is ze vliegende kiep geweest, voor de zwemcommissie maar ook voor de KNZB in Nieuwegein of voor Groningen even de competitiestanden bijhouden (omdat die geen teller hadden)

Dianne was gedreven maar soms ook kritisch. Ze waarschuwde voor te snelle invoer van technieken ( splash, sportlink etc) en waakte ervoor dat kinderziektes niet de zwemmers benadeelden.

 Dhr. Breedveld geeft aan dat de  KNZB en alle zwemmers Dianne erg veel dank verschuldigd zijn.

Om deze dank ook symbolisch uit te drukken reikt de heer Breedveld aan Dianne de Zilveren Druppel van de KNZB kring Brabant uit ten teken van haar benoeming tot lid van verdienste. Samen met een oorkonde en bloemen zijn deze onder applaus van de aanwezigen uitgereikt.

Dianne op haar beurt dankt iedereen voor de fijne samenwerking al die jaren. 

Dianne stopt dan wel met haar KZC activiteiten maar we zullen haar zeker vaak in het zwembad zien op de plek die ze het leukst blijft vinden, aan de badrand tussen de zwemmers.

Terug naar nieuwsoverzicht